|
| Prewodi pesama | |
| | Autor | Poruka |
---|
*_AnGeL dE PoNcHo y AnY_* Da ljubis kad si resio,e tu si bas pogresio..
Broj poruka : 1059 Godina : 28 Datum upisa : 12.06.2008
| Naslov: Prewodi pesama Sub Jul 19, 2008 1:14 am | |
| | |
| | | (=Los A ~ 4ewer=) :::Poswecen forumu..250% :::
Broj poruka : 342 Godina : 29 Lokacija : Ewo me! Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Prewodi pesama Sre Jul 23, 2008 10:33 am | |
| FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
REF
______________________________________________________________________-
SALVAME
Spasi me
Biti iznenadjen je moja potreba Zivim bez nade Od kada se vishe ne vrachash Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pustam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk
REF: Spasi me od zaborava, spasi me od usampljenosti Spasi me od dosade, predajem se tebi Spasi me od zaborava, spasi me od mraka Spasi me od dosade, nikad me nemoj pustiti da propadnem
Molim jako da nastavim, ali ljubav je samo rec koju ponekad jako teshko zaboravim Zivim zbog zelje Sa cvorom na grlu I to je to, ne pushtam te da prestanesh da mislish Malo po malo, srce gubi veru, gubi zvuk..
REFREN..
______________________________________________________________________--
UN POCO DE TU AMOR
Malo tvoje ljubavi
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam o tebi svakim danom sve vishe Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF :Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
Daj mi znak, minut za prichu Daj mi samo jednu shansu Da uchinim da me volish svakim danom sve vishe
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF: Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
\\\_______________________________________
REBELDE
Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim očim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu |Buntovnik sam
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan trenutak dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Imam toliko straha i ne mogu da shvatim Gde sam pogrešio Grliš me a ja se hladim Moliš me da te poljubim A ja polako gubim dah…
Samo cekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Dajmi mi ruku Vratimi mi dah Reci mi da me voliš I da nisi kriv
Bar jedan momenat reci Da nije istina…
Samo ostani u tisini … Zagrli me jedan momenat Dacu ti poslednji poljub… Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe.
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN… _________________
________________________________________ | |
| | | (=Los A ~ 4ewer=) :::Poswecen forumu..250% :::
Broj poruka : 342 Godina : 29 Lokacija : Ewo me! Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: Re: Prewodi pesama Sre Jul 23, 2008 10:35 am | |
| ASI SOY YO (Takva sam ja)
Ako ti mislis da cu da te sledim Ni ne sanjaj,jer ja nisam takva Ja te trazim bilo gde I radim to kada zelim Ja se krecem na moj nacin Takva sam ja….
Zelim da znas vec jednom od mene Ne ocekujem nista od tebe Ako zelim ja te nadjem Ako zelim ja te poljubim Ako zelim ja te predam Zato…..
REF. Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja… Hvatam koga hocu…I ljubim ga bilo gde… Takva sam ja, takva sam ja… Nije me briga sta izmislja….Nije me briga sta misli…..
Takva sam ja, takva sam ja, Ne okolisam…..Uvek idem direktno na stvar….
Takva sam ja, takva sam ja, Ne ocekujem da me razumeju….kako je tesko biti ja….
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro da li ti odgovara tako Slobodna sam bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja
Ako postoji druga koja ce te uciniti srecnijim ni ne pomisljaj da cu patiti ne dolazi mi sa izvinjenjima
REFREN.
Takva sam ja, takva sam ja, Hey..Ako otkrijes da sam dobra To je tacno za svaki slucaj _________________ | |
| | | Kaca :::Poswecen forumu..250% :::
Broj poruka : 291 Godina : 29 Lokacija : tamo gde me neces naci.... Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pet Jul 25, 2008 2:16 pm | |
| | |
| | | Kaca :::Poswecen forumu..250% :::
Broj poruka : 291 Godina : 29 Lokacija : tamo gde me neces naci.... Datum upisa : 09.07.2008
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pet Jul 25, 2008 2:18 pm | |
| he take my arm he was so cool when i saw him i any more don't escape from school on playground he probably will be with fan from girls
to je moja
and when you goes i will feel something strange in my hearth is like in some quiz if you try something other try to that don't back to you, back to you he take my arm he was so cool when i saw him i any more don't escape from school on playground he probably will be with fan from girls and when school days pas always i remember you face,and how you open the gate,the car and im afraid when that time comes to in heart will be big scar! he take my arm he was so cool when i saw him i any more don't escape from school on playground he probably will be with fan from girls when you go,i will count every your step to know das you are not still under love snow,with she!don't try to apologize,i hate lies,i don't want to you explain me anything! i feel good alone!!! he take my arm he was so cool when i saw him i any more don't escape from school on playground he probably will be with fan from girls love never forgots kisses | |
| | | natasha :::Admin:::
Broj poruka : 403 Datum upisa : 28.06.2008
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:45 pm | |
| ALGUN DIA
Jednog dana
PRONACI SE U TVOM POGLEDU, I OSECATI SE ZALJUBLJENA, BILO JE MNOGO LAKSE PORED TEBE, ALI SVE JE BILA LAZ, OTISAO SI IZ MOG ZIVOTA I IZGUBILA SAM SE,I IZGUBILA SAM SE
AKO OZIVIM USPOMENU NA TEBE STETI MI AKO NA TEBE MISLIM TUZNA SAM,ALI SAM NA NOGAMA IAKO SI ME ZABORAVIO,ZNAM DA CES KASNIJE ILI RANIJE SHVATITI KOLIKO SAM TE VOLELA
REF:JEDNOG DANA I NE MISLECI NA TO, POLAKO CU TI NEDOSTAJATI JEDNOG DANA UJUTRO OSETICES DA TI FALIM, U TVOJO UNUTRASNJOSTI CES OSETITI LJUBAV, NIKO NE ZNA STA IMA,SVE DOK TO NA KRAJU NE IZGUBI.....
SVAKI PUT KADA TE PONOVO VIDIM, NE PORICEM JOS UVEK ME BOLI, ALI ZNAM DA CU JEDNOG DANA BITI DOBRO IAKO SI ME ZABORAVIO, ZNAM DA CES KASNIJE ILI JOS RANIJE, SHVATITI KOLIKO SAM TE VOLELA.... | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:46 pm | |
| Este Corazon-Ovo srce
Kako mogu da povratim tvoju ljubav, Kako da izvucem tugu iz mog srca, Moj usamljen svet se okrece za tebe Kako da izlecim ovaj duboki bol Osecam da mi tece venama tvoj dah Tako sam povezana sa tobom Cak te I u snovima vidim Bez tebe umrecu
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila
Kako da smirim ovu duboku opsesiju Kako da objasnim dusi[srcu]da se zavrsilo Pocinjem da ludim zbog tebe Cak i u snovima te vidim bez tebe umrecu
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila
Nastavlja da gori Dok ljubav postoji Ljubav se nece ugasiti
I ovo srce koje si ukrao, Kada si otisao, I otisao si sa mojim poljubcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima, I ovo srce kuca Svaki put sve sporije I osecam u sebi Kako se vatra nije ugasila | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:47 pm | |
| Otro dia que va ~Jos jedan dan prolazi~
Vreme je obrisalo Sve u mom srcu Svako secanje Koje je ostavila mrznja
Rastu mi krila Iz korena Zato sto verujem Slepo tebi
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x: Jos jedan dan prolazi Da bi preporucio Da treba da se voli jos jednom Jos jedan dan prolazi Da bi sanjao Da se uskoro moja proslost vise nikada nece vratiti
Stavi mi flaster Ovde, na Srce Izbavi me Iz unutrasnjosti
Nemoj da dozvolis Da me ponovo povredi Ova muka Da budem bez tebe
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x
REF. 2x | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:48 pm | |
| Fui La Niña-Bila sam devojcica RBD
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:48 pm | |
| Empezar desde cero - Poceti od nule
Ceo svoj zivot, sanjala sam nekog poput tebe Molila sam noci i dane da se naoblaceno nebo razvedri Ne mogu da objasnim, ispunjavas me svojim poljubcima i svojom svetloscu Ne zelim da poreknem, gubim se za tvojom ljubavi Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Sta bih sve dala da se ne udaljavam vise od tebe Zbog tebe promenila bih sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Da se okupam u tvojim snovima, oslobadjajuci se vazduha koji me sprecava da disem Da ispunim svoje zelje koji su mi u srcu
Pocinjuci od nule.... Pocinjuci ispocetka....
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:49 pm | |
| Ensename - Nauci me
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
I znam da umires zbog mene, zivis zbog mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da sam ponekad samo uplasena
Ali zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF: Nauci me Da te volim malo vise I da osetim sa tobom Ljubav koju mi ti dajes Isceznuce hladnoca Hocu da te vidim odmah Nauci me Da te volim malo vise I da zivim sa tobom Ne mogu da izdrzim potrebu Da znam da si moj Hocu da idem gde ti ides
Daleko od pomisli Da radim pogresno Moram da priznam Da me je sve ovo na lose izaslo
Zato cu nauciti, zivecu Grlicu te sve vise i vise I ne zelim, i ne smem, i ne mogu da prestanem da te vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF.
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
REF. | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:50 pm | |
| Nuestro amor - Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:50 pm | |
| FUERA
Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim... | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:51 pm | |
| Inalcanzable-Nedostiznim/nom
Osecam te tako daleko i tako blizu u isto vreme Desifrujuci tvoju tisinu
I onda zamisljam sebe u tvojoj kozi Ali gubim u prvom pokusaju I koliko god trazim da ti dam ljubav Nikada se nisi zagledao/la u mene Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vetar Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ti si me ucinio nedostiznim/nom....nedostiznim/nom
Zivim na stazi tvoje samoce Kada te neko povredi I ne znam da ti kazem de ne postoji niko vise Ko te voli bez mere Kako boli videti te kako uzdises za nekim ko te ne cini srecnim/om Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinila si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna ljubav skoro nemoguca Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinio/la si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom Nedostiznim/nom | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:52 pm | |
| Celestial ~Nebeski~
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plaèem Ne zanosi se da æu da molim Iako sam se zaklela da æu te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaæeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proæi æe me Ako misliš da nisam sreæna,preživeæu Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela æeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bez straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se èak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti prièaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obeæavam ti da æu biti dobro Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela æeš me videti da letim | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:52 pm | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:53 pm | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
| Naslov: Re: Prewodi pesama Pon Avg 18, 2008 7:54 pm | |
| QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol….
REFREN | |
| | | -~*Dulce*~- :::Admin:::
Broj poruka : 578 Godina : 28 Lokacija : bilo gde sa RBD-om Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Prewodi pesama Sub Avg 23, 2008 3:31 pm | |
| (Que Hay Detras)
Mislim na tebe Mogu da vidim boju I refleks moje depresije Mogu da vidim profil Od duha koji je u mojoj unutrasnjosti I nisam prestala da pusim I nemogu da spavam I u sred samoce Jos mislim na tebe I ne usudjuem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja kako te jure Mogu da vidim profil od moje senke Preko zida I nisam prestala da pusim I nemogu da spavam I u sred samoce jos mislim na tebe I ne usudjuemse da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza...(bis) | |
| | | -~*Dulce*~- :::Admin:::
Broj poruka : 578 Godina : 28 Lokacija : bilo gde sa RBD-om Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Prewodi pesama Sub Avg 23, 2008 3:34 pm | |
| ME VOY-ODLAZIM Ja sam te volela,odolevala Kao andjeo koji peva Kao da si bio jedini. Ja sam verovala u tvoje lazi, A ti si mi se smejao iza ledja I krao kao naljboji lopov,ti….. REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Tvoja senka me progoni I gusi, Duh koji si sada ti. Uvek jaka,uvek slaba Zavrsava se na tome da se uvek vracas, Ali ja razbijam viziju…ovde….
REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
Nema nista da se kaze, Vise ne moras da lazes, Progutaj tvoju izdaju, Ja odlazim. Ne postoji oprostaj, Ne postojimo ti I ja, Ne podnosim tvoj stav,odlazim…. Sta je bilo,sta postoji,sve sto je posojalo, Vec je zaboravljeno
REFREN I danas ti kazem da sam ti ja Dala svu svoju snagu,iluziju I zato ne ostavljaj me samu,zbunjenu I punu prezira. Bol koji si ostavio da zgazi moje srce Ako mislis da sam tvoja, Vec ces videti kada se vratis ovde
LENTO-POLAKO Gubim glavu i kontrolu aluciniram da sam tamo gde nisam Ispod senke jednog dvorca Gde smo samo ti i ja I jednoj zurci koja nece da prestane Zavedena mizikom a ti Vlasnik mog zivota moj plavi princ Koj me vodi do ludila I ko me radi da pomeram bokove Od strane do strane i dobro
Polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraji Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraj Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako
Oni su bili u reci sobe Kaskada vode spusta se s velikim pritiskom Ovaj san nema nikakvo objasnjenje To je jedna ludost koja ubrzava srce I ima zurke u nasem dvorcu Nema nikoga samo ti ja Necu nista vise nego da igram sa tobom od strane do strane i dobro
Polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraji Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako Ja necu da sam koji imam se zavrsi, igraj Polako Tako svuci RBD sa Loney Tunes Polako Igram u snu od karikatura Polako Radi dobro polako ,igraj polako
Ja necu da se probudim iz sna Nemojte da uradite da stavim noge preko zemlji Danas necu oduzeti iluziju da budem tvoj vlasnik Necu da vidim kako ce se ova knjiga zavrsiti Noc se ne zavrsava pogotovu nasa ljubav Ti ces biti moja zaljubljena u mojoj prici ,u mojoj istoriji i u mom show Dok vise prolazi vreme ja te vise volim Ii ja necu da ostavim san ljubav koja nas je spojila
Ljubavi nemoj da odes od mene ne Ne menjamo nasu sudbinu Osecam ubrzano moje srce Imam veliki zbog tebe pritisak I hocu da znam koje je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako si , osecas istu emociju Pustime da znam sta osecas dok igras reggeton
Necu da se probudim od sna koga osecam Tu sam sa tobom igrajuci reggeton polako Necu da se probudim i ako svanjiva Ova strast me ubija a ja ludim
Polako Polako Polako | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prewodi pesama | |
| |
| | | | Prewodi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |